|
|
#1 (permalink) |
|
Guest
|
Nasza firma sprzedaje elektroniczne papierosy w 55 krajach na całym świecie i w każdym z tych krajów są przeciwnicy e-papierosów, ponieważ jednym z największych biznesów jest sprzedaż wyrobów tytoniowych i jest to jeden z największych dochodów dla budżetu państwa.
Największy problem dla rządu jest brak możliwości nałożenia akcyzy na e-papierosy, a poprzez to brak wpływu do budżetu. Wynika więc z tego, ze rząd nie martwi się o zdrowie obywateli (e-papierosy są o wiele zdrowszą alternatywą dla nałogu) a jedynie patrzy się pod kontem wpływu do budżetu! Na naszej stronie znajdziecie link do PETYCJI. elektroniczne papierosy |
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Dedicated BBGamer
|
Coraz więcej tego spamu ... e-papierosy . Boshee -.-
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Dedicated BBGamer
|
kur**, człowieku, kogo obchodzi co się dzieje z jakimiś e-papierosami ??
Taki Panda, który jeszcze nie jest wyższy od biurka, może nawet papierosów na oczy nie widział, a wy mu tu o jakiś e-... I wgl. nie sądze żeby był tu wgl. jakiś dorosły, średnia wieku na tym forum to ok. 13 lat ( tak mi się wydaje)
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Dedicated BBGamer
|
No niby masz rację, ale chcesz powiedzieć, że to jakiś 12-13 latek wymyślił bzdury o e-papierosach?
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Dedicated BBGamer
|
nie...
źle mnie zrozumiałaś... Że na tym forum jest średnia wieku ok. 13 lat, i tu nikogo nie obchodzą jakieś e-papierosy... Napewno więkrzość tutaj pali, ale nikogo nie obchodzą e-papierosy (nie powiem że wszyscy palą bo ja nie paliłem/pale )
|
![]() |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|
All times are GMT. The time now is 10:10 PM.